Utorak, 18. jul – Pres povodom predstavljanja projekta “Jačanje kapaciteta istrage i krivičnog gonjenja u zemljama Zapadnog Balkana – finansijske istrage kao sredstvo za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije”

Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) organizuje pres konferenciju povodom predstavljanja projekta pod nazivom “Jačanje kapaciteta istrage i krivičnog gonjenja u zemljama Zapadnog Balkana – finansijske istrage kao sredstvo za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije”, u utorak 18. jula sa početkom u 11 sati u prostorijama PR Centra.

Govoriće:

  • Zlatko Vujović, predsjednik UO, CeMI
  • Dajana Čelebić, projekt koordinator, Asocijacija za demokratske inicijative, ADI, Bosna i Hercegovina
  • Rade Đurić, saradnik na projektima, Transparentnost Srbija, Srbija
  • Teodora Gilić, PR koordinator, CeMI.

Cilj projekta je poboljšanje efikasnosti pravosudnih i izvršnih organa u zemljama Zapadnog Balkana, kroz unapređenje operativnih kapaciteta tužilaca, sudija i policije za obavljanje finansijskih istraga u slučajevima korupcije i organizovanog kriminala.

Projekat “Jačanje kapaciteta istrage i krivičnog gonjenja u zemljama Zapadnog Balkana – finansijske istrage kao sredstvo za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije” CeMI će realizovati u saradnji sa partnerima: Asocijacijom za demokratske inicijative (ADI) iz Sarajeva i Transparentnost Srbija iz Srbije, a finansijski je podržan od Ambasade Kraljevine Holandije.

 

©2018 Centar za monitoring i istraživanje - CeMI | Follow us

Log in with your credentials

Forgot your details?