Biografije – Milena Nikolić

Milena Nikolic

Milena Nikolić

Milena je diplomirana psihološkinja sa Univerziteta Crne Gore. Kao izvanredan student nagrađena je punom stipendijom od strane Američke Vlade, koja joj je omogućila da jednu akademsku godinu provede na Univerzitetu u Minesoti, SAD. U toku studija, Milena je uglavnom bila posvećena istraživačkom radu. Iskustvo istraživača sticala je kao pomoćnik u istraživanju na Univerzitetu u Minesoti. Učestvovala je u istraživačkim projektima i aktivnostima na Univerzitetu Crne Gore. Kao pripravnik, radila je u Opštoj bolnici Nikšić, na mjestu kliničkog psihologa. Bavila se kliničkom procjenom i istraživačkim radom u toj oblasti. Prisustvovala je različitim regionalnim konferencijama u oblasti psihologije. Milena je aktivan član Psihološkog savjetovališta ABC.

Milena je dugo aktivna u nevladinom sektoru, i kao član više organizacija pokazala se kao izvrstna menadžerka na projektima i tim lider. Učestvovala je u različitim treninzima u organizaciji državnih i međunarodnih grupa. Kao dio kulturološki raznovrsnih aktivnosti, Milena je razvila osjetljivost prema različitosti. Posebno interesovanje pokazuje prema ljudskim pravima, demokratizaciji i društvenim promjenama.

Milena je dobitnica Global UGRAD nagrade, Studentske nagrade 18.Septembar kao i drugih studentskih nagrada. Tečno govori engleski i francuski jezik.

©2020 Centar za monitoring i istraživanje - CeMI | Follow us

Log in with your credentials

Forgot your details?