CEMI - Centar za monitoring i istraživanje

POZIV MEDIJIMA DA AKREDITUJU EKIPU KOJA ĆE PRATITI IZBORNI DAN U ŠTABU CEMI-JA

05. Jun. 2023. u novosti

Pozivamo Vas da akreditujete novinsku ekipu koja će pratiti izborni dan 11. juna u štabu Centra za monitoring i istraživanje (CeMI), koji će se nalaziti u PR Centru.

 

U toku izbornog dana u PR Centru biće održano šest redovnih pres konferencija na kojima će CeMI objavljivati informacije o izlaznosti birača na parlamentarnim izborima, eventualne nepravilnosti, uporedne analize sa izlaznostima na prethodnim izborima i na kraju izbornog dana objaviti preliminarne rezultate predsjedničkih izbora.

 

Redovne pres konferencije biće održane u 9:15, 11:15, 13:15, 15:15, 17:15 i 19:15 sati, a projekcije preliminarnih rezultata predsjedničkih izbora biće saopštene na pres konferenciji odmah nakon obrade podataka (procjenjujemo oko 20.30 sati).

 

Za akreditaciju je potrebno dostaviti:

·       Ime i prezime novinara/redakciju;

·        Broj mobilnog telefona novinara (za Viber grupu putem koje će biti informisani o svim aktuelnostima iz CeMI-jevog štaba).

 

Rok za dostavljanje akreditacije, koju je potrebno dostaviti na mail prcentar.cg@gmail.com je četvrtak 8. jun do 12 sati.

 

Za sva pitanja koja se tiču aktivnosti Centra za monitoring - CEMI u toku izbornog dana, izjave članova posmatračke misije, kao i o tehničkim zahtjevima, stoji Vam na raspolaganju tim PR Centra koji je zadužen za kompletanu organizaciju izbornog dana, akreditaciju novinara i obavještavanje javnosti o svim aktivnostima CEMI-ja u toku izbornog dana.


Teodora, PR Centar 067 578 746

Katarina, PR Centar 069 100 175