CEMI - Centar za monitoring i istraživanje

Održan trodnevni trening "Upravljanje projektima i finansijski menadžment"

19. Apr. 2024. u novosti

Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) uspješno je organizovao trodnevni trening na temu "Upravljanje projektima i finansijski menadžment" koji je održan 17, 18 i 19 aprila u Hotelu Bianca u Kolašinu.

Cilj treninga je osposobljavanje učesnika za efikasno upravljanje projektima i finansijskim resursima, u čemu je učesnicima pomogao iskusni predavač Goran Đurović.

Trening je obuhvatio ključne aspekte upravljanja projektom, poput planiranja realizacije projekta, izradu plana monitoringa i evaluacije projekta, finansijsko upravljanje projektom, izvještavanje i druge teme od suštinskog značaja za uspješno upravljanje projektnim ciklusom.

Ovaj trening je organizovan u okviru projekta „U PRAVO VRIJEME – Podrška zaštitnicima/ama ljudskih prava i OCD u oblasti promocije ljudskih prava i razvoja demokratske političke kulture” koji CeMI sprovodi u saradnji sa NVO Juventas, Help – Hilfe zur Selbsthilfe, Kvir Montenegro i Otvoreni centar Bona fide, uz podršku Delegacije Evropske unije i Ministarstva javne uprave.

Media prilozi