CEMI - Centar za monitoring i istraživanje

Konkurs za prijavljivanje učenika i studenata za učešće u međunarodnoj školi na temu „Obrazovanje mladih i tržište rada“

16. Nov. 2017. u novosti

Centar za monitoring i istraživanje CeMI u saradnji sa Univerzitetom Donja Gorica, Art Communications-om iz Podgorice, Centrom za međunarodne studije iz Hrvatske i Centrom za evropske perspektive iz Slovenije raspisuje konkurs za prijavljivanje učenika i studenata za učešće na IV međunarodnoj školi "Obrazovanje mladih i tržište rada", koja će biti realizovana u periodu od 27. novembra do 1. decembra u hotelu "Palas" u Petrovcu.

Za prijavu na konkurs potrebno je poslati CV na adresu nikoleta@cemi.co.me najkasnije do 22. novembra 2017. godine.

IV međunarodna škola će se realozovati u okviru projekta "Budi spreman za EU vrijednosti", koji Centar za monitoring i istraživanje CeMI implementira u saradnji sa partnerima: Univerzitetom Donja Gorica, Art Communications-om iz Podgorice, Centrom za međunarodne studije iz Hrvatske i Centrom za evropske perspektive iz Slovenije.

Projekat je podržan od strane Evropske komisije u okviru programa Erasmus Plus (poziv KA2 – Cooperation for innovation and the exchange of good practices, Capacity Building Youth – Western Balkans).

OVDJE možete pročitati cijeli tekst konkursa.