CEMI - Centar za monitoring i istraživanje

Na lokalnim izborima u Ulcinju glasalo 62,75 odsto birača

04. Feb. 2018. u novosti

22:50 sati - Na lokalnim izborima u Ulcinju glasalo je 62,75 odsto birača, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

 

20:20 sati Na lokalnim izborima u Ulcinju do 20 sati glasalo je 62,74 odsto građana sa pravom glasa, a glasanje još uvijek traje na dva biračka mjesta, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

19:10 sati Na lokalnim izborima u Ulcinju do 19 sati glasalo je 59,9 odsto građana sa pravom glasa, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje.

17:15 sati  Na lokalnim izborima u Ulcinju do 17 sati glasalo je 50,2 odsto građana sa pravom glasa, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje.

 

13:11 sati Na lokalnim izborima u Ulcinju do 13 sati glasalo je 29,1 odsto građana sa pravom glasa, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje.

11:28 sati Na lokalnim izborima u Ulcinju do 11 sati glasalo je 13,3 odsto građana sa pravom glasa, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje.

9: 15 sati Na lokalnim izborima u Ulcinju do devet sati glasalo je 2,8 odsto građana sa pravom glasa, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje.

Četiri biračka mjesta (BM) nisu otvorena na vrijeme, od kojih je BM broj 31 Javno komunalno preduzeće otvoreno sa zakašnjenjem od dva sata i šest minuta.

Pravo glasa na lokalnim izborima u Ulcinju ima 19857 birača, koji će glasati na 37 biračkih mjesta.

Građani Ulcinja će glasati za deset izbornih lista, a to su Socijaldemokrate Crne Gore - Ivan Brajović – „Dosljedno za Ulcinj“, DUA- Me zemër përpara – UDSH, Bošnjačka stranka, Aleksa Bečić - Demokrate – „Pobjede, a ne podjele“, FORCA - „Ta mbrojmë të ardhmen“  FORCA - „Odbranimo budućnost“, Koalicija SNP - DF „Za zdravi Ulcinj - građanski hrabro“, SDP - Ranko Krivokapić – „Da oživi Ulcinj“, Demokratska Partia - Partia Demokratike, Perspektiva „Probudi se Ulcinju! - Zgjohu Ulqin! Demokratski Savez u Crnoj Gori - Lidhja Demokratike në Mal të Zi, „URA – „Ulqini gjeneratave të reja“ - Ulcinj novim generacijama - Mr. Dritan Abazović“ i DPS „Ulcinj pobjeđuje - Milo Đukanović.

CeMI je za lokalne izbore na Ulcinju akreditovao 53 posmatrača, a njih 37 će biti na biračkim mjestima.

Podatke o izlaznosti CeMI će saopštavati u 11,13,17 i 19 sati.

Broj na koji građani mogu prijaviti nepravilnosti je 067 473 228.

Najnovije informacije o toku izbornog dana, izlaznosti i nepravilnostima, pratite na CeMI-jevom Facebook i Twitter nalogu.